Allsvenskan drar igång

Nu har vi mycket spännande att se fram emot. I helgen började Allsvenskan och många har nog förberett sig för flera nervkittlande och svettiga stunder i soffan framför TV: n. Det gäller att planera väl så att inga fester eller andra bagateller kommer emellan när viktiga matcher avgörs. En match som är en av de första är toppmatchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg.

2017 blir säsong nummer 93 sedan man startade år 1924. 16 lag är kvalificerade att delta i Allsvenskan 2017 efter att ha kvalat sig från Allsvenskan 2016 och Superettan 2016.

Prognoser inför säsongen

Många håller ögonen på IFK Norrköping i år. Efter guldet 2015 och en tredjeplats förra året spekuleras det om man verkligen kommer att klara av att hålla sig bland topplagen. Man har ett mycket starkt försvar men frågan är om det räcker till att hålla en topplats. Djurgården är omtalat i spelvärlden just nu och efter att man har lyckats locka tillbaka två spelare av hög klass förväntas laget prestera mycket. Kommer Malmö FF att klara av att fortsätta att regera? Det är inte solklart. Det är osäkert om den nya tränaren klarar av trycket som han har på sig. Kanske blir det Östersund som överraskar oss i år. Med en spännande tränare och offensivglada jämtlänningar finns chansen att de klarar sig till toppen.

Vilken magkänsla har du?

Att ett oväntat lag tar hem segern kan vara mycket lönsamt. Ja, det handlar om riktigt höga odds () förstås. Brukar du kunna förutspå hur det ska gå i matcherna? Det är riktigt kul att betta på matcherna i Allsvenskan och det blir ännu mer spännande att se matcherna också om man har spelat. Om du tror dig veta vem som åker ut först spelar du givetvis på det oavsett vad oddsen säger och vet du vilket lag som kommer att göra flest mål så lägg din bets på det. Men vem kommer att stå som vinnare? Blir det tippade Malmö FF, IFK Göteborg eller kanske ett helt oväntat lag?

Spela för att vinna

Även om det är mycket spännande att följa en match och hoppas att man har sån tur att man vinner så är det ofta kunskap som räknas också. Genom att vara påläst vad gäller spelare, tränare och statistik har du mycket bättre chanser att vinna.